‘Hollywood olyan, mintha azt néznénk, amint valakit, akit szeretsz, megd*g valaki, akit utálsz’: Erős véleményt fogalmazott meg az Öngyilkos osztag rendezője

Erős véleményt fogalmazott meg Hollywooddal kapcsolatban nemrégiben az Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer.

A rendező Jon Bernthal Real Ones című podcastjének vendégeként beszélt arról, hogy az Öngyilkos osztag a mai napig egy hatalmas szívfájdalom a számára, mivel a mozikba került változat enyhén szólva sem felelt meg az ő elképzeléseinek. A kritikusok igencsak elverték a port a 2016-os pordukción, Ayer ugyanakkor végig azt állította, hogy a stúdió teljesen megváltoztatta az ő vágását.

“Azt szoktam mondani az embereknek, hogy Hollywood olyan, mintha azt néznéd, ahogy valaki, akit szeretsz, megb@sz valaki, akit gyűlölsz” - jegyezte meg a rendező, aki az elmúlt években többször is arra buzdította a rajongókat a közösségi médián keresztül, hogy bírják rá a stúdiót a rendezői változat megjelentetésére.

“Csak annyit tudok, hogy a még nem látott filmem sokkal jobban szól, mint a mozis változat. Az érdeklődés a vágásom bemutatása iránt valósnak és organikusnak tűnik. Gunn pedig azt mondta nekem, hogy eljön az ideje, hogy megosszák. Teljesen megérdemli, hogy elindítsa a DC-univerzumát anélkül, hogy több dráma lenne a régi projektek miatt” - tette hozzá a rendező.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek életveszélyes... több»