Holnaptól a Disney+-on: Ezt az új high-tech gyilkossági nyomozós krimi sorozatot nem érdemes kihagynod

Ki ne szeretné a jó gyilkossági sztorit?

Szinte megunhatatlan az az izgalom, ami egy ilyen ügy felgöngyölítésével jár. Nem is beszélve a nyomozást vezető ravasz detektívekről, akik eszüket és képességeiket latba vetve olyan nyomokat és összefüggéseket vizsgálnak, amikről mindenki más lemarad. A való életben ezek az esetek sohasem ilyen egyértelműek, talán ezért is ennyire vonzóak a filmvásznon. 

De talán eljött az új detektív történetek generációjának ideje, és itt jön a képbe a Gyilkosság a világ végén. A sorozat Brit Marling és Zal Batmanglij kreatív duójának nevéhez köthető, akiket a nézők a népszerű sci-fi fantasy Netflix-sorozat, a The OA kapcsán ismerhetnek. 

A Gyilkosság a világ végén egy új típusú detektív történet, amelyben Darby Hartot (Emma Corrin), egy tech guru amatőr nyomozót nyolc társával együtt meghívnak egy világvégi elvonulásra, amelyet egy rejtőzködő milliárdos Andy (Clive Owen) szervez. A nézőknek ki kell deríteniük, hogy sikerült ennek a fiatal nőnek egy ilyen exkluzív vendégkörhöz csatlakoznia, miközben a történet szálát az egyik VIP vendég halála bonyolítja. 

A Z-generációs detektívnek minden képességét latba kell vetnie, hogy bebizonyítsa, valóban gyilkosság történt, mielőtt a gyilkos újra lecsaphatna. Ahogy fogy az idő, Darbynak a gyilkossági rejtély megoldását szem előtt tartva meg kell küzdenie a különböző érdekek nyomásával. De kiben bízhat Darby? És milyen messzire megy a gyilkos, hogy megállítsa őt? Vajon melyik vendégből lehet potenciális gyilkos?

Ha érdekel a megfejtés és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintva holnaptól nézheted is!