Holnaptól a Netflixen: Amber Heard megosztó filmjéről mindenkinek van véleménye (A kemény srácok)

Hamarosan megérkezik a Netflixen a Nabil Elderkin rendezésében készült A kemény srácok című film, amely úgy tűnik, hogy enyhén szólva is minden várakozást alulmúlt.

Ami persze némi éretlenségre ad okot, hiszen Amber Heard mellett a film főszerepeiben többek között John Corbett, Charlie Plummer és Jonathan Majors láthatók. A filmről nagyon megvan mindenkinek a véleménye, de lássuk is egy kicsit részletesebben, hogy miről is van szól.

MIRŐL SZÓL?

A kemény srácok történetvezetése meglehetősen egyszerűen mondható. Los Angelesben járunk, ahol három tinédzser képtelen szabadulni a szörnyű gyermekkor okozta traumáktól. Egy éjszaka alatt egy valóságos “hedonista” lázadást szerveznek, amely minden társadalmi normát képes átlépni. Egy mély és sötét utazásra indulnak mindannyi, amelyet drogok, szex és erőszak övez.

A KRITIKAI FOGADTATÁS

A Rotten Tomatoes portálon meglehetősen elmarasztalta a szakma a produkciót, a legtöbben a sztorit tartják a film gyengepontjának, néhányan pedig azt is megjegyezték, hogy a korábban zenés klipeket készítő Elderkin túl nagy fába vágta a fejszéjét a projekttel. A hazai nézők szintén csupán 6 százalékra értékelétk a filmet a Mafabon.

HOL NÉZHETED?

A kemény srácok november elsejétől érhető el a Netflix műsorkínálatában, a film adatlapján “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatod a lejátszást, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

dráma | krimi

Calvin (Jacob Latimore), Nicky (Charlie Plummer) és Jesse (Kelvin Harrison Jr.), akik valamennyien egy gyermekkori trauma következményeitől szenvednek, zavargást folytatnak Los Angeles... több»