A Nem kispályás trailere alapján a szerelem abszolút csapatjátéknak minősül.

A New York-i sportújságíró, Mack (Gina Rodriguez), éppen az élete legkeményebb ellenfeleivel kerül szembe – az érzéseivel. Legjobb barátjával, Adammel (Damon Wayans Jr.) együtt Mack évek óta bevált ismerkedési trükköket alkalmaz, amivel az ismeretségi körük az egyéjszakás kalandok ex-partnereire korlátozódik. Mindez azonban megváltozik, amikor a lány találkozik Nickkel (Tom Ellis). Hamarosan választania kell, hogy folytassa a játékot vagy... ? A vígjátékot Trish Sie rendezte Whit Anderson forgatókönyve alapján. A Nem kispályás egy sportos szerelmi történet vicces fordulatokkal.

Mack az évek alatt sikeres "randizó játékszabályokat" dolgozott ki legjobb barátjával, Adammel és csapatukkal. Habár ez a szabálykönyv az évek során számtalan röpke kalandhoz vezetett, a randik csak szigorú keretek között működhettek – például ilyen kalandból nem lehetett kapcsolat. 

Amikor Mack váratlanul beleszeret a legújabb célpontjába, a sármos háborús tudósítóba, Nickbe, elkezdi átértékelni a játékot. Ahogy az élet, a szórakozás, a barátság és a romantika határai elmosódnak, Macknek meg kell tanulnia, mit jelent a minőségre és nem a mennyiségre építeni.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

romantikus | vígjáték

A New York-i sportújságíró, Mack, aki éveket töltött azzal, hogy a legjobb barátjával, Adammel és a csapattal sikeres "játékokat" találjon ki, hogy lányokat szedjenek fel,... több»