Az elmúlt években számos Batman filmadaptáció látott napvilágot, az viszont valahogy egyre zavaróbbá vált a franchise rajongói számára, hogy egyik produkció sem foglalkozott különösebben A sötét lovag társával. Ezen a ponton szeretnénk jelezni, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat!

Tim Burton enyhén szólva sem volt hajlandó a fáma szerint foglalkozni a karakterrel, Joel Schumacher-féle “változattal” pedig maguk a nézők nem voltak megelégedve. A Christopher Nolan rendezésében készült Felemelkedés Joseph Gordon-Levitt kapta ezt a szerepet, bár az ő Robinja valójában átvette a stafétát Bruce Wayne-től.

Zack Snyder sem mélyítette el ezt a szálat. Ugyan látható egy Robin öltözék Az igazság hajnala, a jelenet viszont egyértelműen arra utal, hogy Batman társával Joker végzett. A frissen megjelent Batmannel azonban Matt Reeves alighanem új alapokra kívánja helyezni ezt az univerzumot, néhány szemfüles néző ugyanis máris kiszúrta, hogy Robin valószínűleg felbukkanhat majd egy folytatásban.

Történetesen arról a jelenetről van szó, amelyben Batman a metró folyosóin összever egy bandát. A csoportban látható egy tétova és rémült fiatalember, aki végül elszökik, miután szemtanúja volt a Sötét Lovag erőszakos kirohanásának.

A fiatalembert Jay Lycurgo játssza, egy olyan színész, aki korábban már szerepelt egy DC-produkcióban. Ő játszotta Tim Drake-et (más néven Robint, ő volt a harmadik, aki ezen a fedőnéven segítette Batmant) a Titánok harmadik évadában.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»