2019.05.14   szerző: csd   hozzászólások: 0

Korábban már hallani lehetett hasonló esetekről, most azonban még ennél is nagyobb borzalmat kellett átélniük a legkisebbeknek, mielőtt a Pikachu, a detektíví vetítése elkezdődött volna.

Horrorfilmet vetítettek a Pikachu, a detektív gyerek közönségénekA kép forrása: Movieweb

Az egyik montreali moziban ugyanis szörnyű nagy bakit követtek el azzal, hogy az új élőszereplős Pokémon film vetítése előtt leadták két idei megjelenésű horrorfilm előzetesét a nézőtéren helyet foglaló családoknak.

Az érzelmek már A gyászoló asszony átka bejátszásánál elszabadultak, az előzetes alatt több gyermek is sírni kezdett, a nagyobb pánik azonban a Gyerekjáték trailere alatt tört ki. Valószínűleg sem a gyerekek, sem pedig a szülők nem felejtik majd el azt az estét, arról azonban nincsenek hírek, hogy bárki is traumatikus állapotba került volna a csemeték közül.

A Pikachu, a detektív már a hazai mozikba is megérkezett, ám nem számoltak be hasonló esetekről a vetítések kapcsán, így csakis bíztatni tudunk mindenkit a film megtekintésére.

akció | családi | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

A híres rendőr fia, Tim egykor arra vágyott, hogy a Pokémonok trénere lehessen. Álma azonban nem vált valóra, de így is élménygazdag életet élhet. A pokémonok közt ugyanis... több»