Ryan Reynolds a Will Ferrell-lel közös karácsonyi filmjéből, A karácsony szellemébenből származó "Good Afternoon" című dallal felkerült a legjobb dal Oscar-díjra esélyesek listájára.

Hugh Jackman azonban, aki Reynolds oldalán készül szerepelni a közelgő Deadpool & Rozsomák folytatásban, reméli, hogy az Akadémia tartózkodik attól, hogy tovább növelje Reynolds egóját egy jelöléssel:

"Ha Ryan Reynolds jelölést kapna a legjobb dal kategóriában, az elviselhetetlenné tenné életem következő évét" - mondta Jackman tréfásan egy Twitterre feltöltött videóban - "Egy évet kell vele töltenem  Rozsomákként a Deadpool forgatásán. Higgyétek el, lehetetlen lenne. Probléma lenne."

Jackman a videót azzal kezdte, hogy Reynolds ünnepi filmjét dicsérte: "Imádtam a Karácsony szellemét. Ez egy nagyszerű film, az egész család megnézte és nagyon jól éreztük magunkat. Imádom Willt [Ferrell], imádom Octaviát [Octavia Spencer]... és végig nevettem rajta. Egészen zseniális."

Jackman azonban a továbbiakban halálosan komolyan azt mondta: "De kérem, a szívem legmélyéről, ne erősítsék meg Ryan Reynoldsot [egy Oscar-jelöléssel]".

Jackman jelenleg a Broadwayn a "The Music Man" című darabban való szereplését fejezi be, mielőtt belevágna a harmadik Deadpool film forgatásába. Azt már bejelentették, hogy szeptemberben visszatér Rozsomák szerepébe. A filmet 2024-re tervezik.

Reynoldsnak és Jackmannek hosszú közös szuperhősmúltja van. A Deadpool sztárja először a 2009-es, nagy visszhangot kiváltó X-Men kezdetek: Farkas című filmben tűnt fel a karakter bőrében. Ez volt az első X-Men spinoff, amely Jackman karakterére fókuszált. Deadpoolnak ebben a változatában azonban be volt varrva a szája, és nem volt rajta az ikonikus piros-fekete jelmez. Néhány évvel később Reynolds egy igazi, R-besorolású Deadpool filmben kapott egy újabb esélyt az okoskodó bérgyilkos szerepében, ami a legnagyobb bevételt hozó X-Men filmek sorába tartozik azóta is.