Hugh Jackman érzelmes választ adott arra, hogy visszatér-e Rozsomákként az MCU-ba

Nemrégiben maga Hugh Jackman borzolta a kedélyeket azzal, hogy visszatérhet Rozsomák szerepében. A színész még júliusban posztolt egy közös fotót Kevin Feige-val, amely kapcsán szinte azonnal számos találgatás merült fel a rajongók részéről.

A közelmúltban lezárult Loki sorozattal nyilvánvalóvá vált, hogy az MCU a továbbiakban a multiverzumra fókuszál majd, ez pedig rengeteg lehetőséget tartogat magában. Azt már tudjuk, hogy a Pókember 3 - Nincs hazaút Jamie Foxx Electróját és Alfred Molina által alakított Doktor Oktopuszt is behozza a történetbe.

Jackman egy friss interjúban pedig tisztázta, hogy mi is az igazság Rozsomák visszatérésével kapcsolatban:

“Hallottam erről, de azt kell, hogy mondjam, hogy semmilyen megkeresést nem kaptam Feige-től. Tegyük tisztába a dolgokat, még mielőtt a Logant forgatni kezdtük volna, már akkor tudtam, hogy ez lesz az utolsó felvonásom. Ez a szerep még mindig közel áll a szívemhez, de végeztem vele” - mondta Jackman.

Persze a remény hal meg utoljára, így a rajongók akár továbbra is bizakodhatnak abban, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában tartogathat meglepetéseket.

akció | dráma | sci-fi | thriller

Minden megváltozik. A nem túl távoli jövőben már nem lesznek mutánsok. Akik még megmaradtak, azok bujkálnak, és egyre fogynak a képességeik. X professzor (Patrick Stewart)... több»