Idén folytatódik az egyik legnagyobb sci-fi sorozat, végre itt az előzetes

Noha David S. Goyer és Josh Friedman Alapítvány sorozata enyhén szólva sem aratott túl nagy sikert a bemutatást követően, mindezek ellenére érkezik a második évad.

Persze már csak az a kérdés, hogy a készítők csiszolnak-e valamit Isaac Asimov eredeti művein, hogy azzal a kultikus regényfolyam rajongói is csakugyan meg tudjanak majd elégedni. Az Alapítvány második évada hitavatalosan is júliusban debütál majd a platformon, ráadásul az is kiderült, miről szól majd a folytatás:

A cselekmény több évszázaddal az előző évad történései után játszódik. A galaxisban egyre nő a fesztültség, egy új zsarnoki uralkodó emelkedik fel, aki bosszúra szomjazva azt tervezi, hogy belülről bomlasztja szét a birodalmat. Hari, Gaal és Salvor felfedeznek egy új kolóniát, amelyek különleges képességeik révén megváltoztathatják a történéseket. Az Alapítvány egy új korszakába lépett, amelyben a vallás játszik jelentős szerepet, emiatt pedig egy új válság is fenyeget. 

A folytatásban Laura Birn, Cassian Bilton és Terrence Mann lesznek láthatók a főszerepekben, további szerepekben pedig érkezik Isabella Laughland, Kulvinder Ghir, Ella-Rae Smith és Holt McCallany.  Rachel House, Nimrat Kaur, Ben Daniels és Dmitri Leonidas. 

A második évad tehát július 14-én érkezik, amelyhez friss előzetest is kaptunk.

dráma | sci-fi

A nagy Galaktikus Birodalom bukásáról és egy csapat száműzöttről szóló történet a második évadban is folytatódik, és láthatjuk, miként próbálják kétségbeesetten... több»