Valahogy James Bondnak sehogy sem jut ideje idén meghalni, hiszen a koronavírus miatt már sokadik alkalommal halasztják el a007 Nincs idő meghalni premierjét. A film eredetileg idén áprilisban debütált volna a mozikban, ám akkor őszre, egészen pontosan novemberre halasztották a premiert. A helyzet viszont nem javult, így ismét a csúsztatás mellett döntött az MGM és a Universal.

Ezzel tulajdonképpen – jelen állás szerint – kerek egy évet késik Daniel Craig ötödik, egyben utolsó James Bond alakítása. Az új premierdátum ugyanis 2021. április 2. A bejelentést az MGM, a Universal és a Bond-franchise producerei közös közleményben tették. Barbara Broccoli és Michael G. Wilson hozzátették, tudják mennyire kiábrándító, hogy ismét el kellett halasztani a premiert, és tudják, hogy a rajongók mennyire szerették volna már látni James Bond legújabb kalandját. De a jelenlegi járványügyi helyzetben mindenkinek az a legjobb, ha inkább biztosra mennek és tovább csúsztatják a premiert.

A 007 Nincs idő meghalni pontosan ott veszi majd fel a fonalat, ahol a legutóbbi film, a 2015-ös 007 Spectre: A Fantom visszatér véget ért. James Bond felhagy veszélyes szakmájával, hogy végre élvezze a békés nyugdíjas éveket Dr. Swann oldalán, ám természetesen ez nem tart túl sokáig. Felix Leiter ugyanis a nyomára bukkan és felkéri, hogy segítsen megtalálni egy eltűnt kutatót. Csakhamar kiderül, hogy a világ soha nem látott veszélyben van, mivel egy gonosztevő új technológiával törne világuralomra.

De nem csak a 007 Nincs idő meghalni az egyetlen nagyon várt mozi, amely 2021-re csúszott. Lényegében egy-két kivételtől eltekintve szép sorjában minden nagyobb premiert elhalasztanak a stúdiók. Elég csak a Halálos iramban 9-re gondolni.