88 Vaják  (2019)

Az utóbbi időben meglehetősen csendes a Netflix háza tája, már legalábbis ami a Vaják munkálatait illető, a streaming szolgáltató azonban végre fotókon is megmutatta, hogy fest majd Henry Cavill Ríviai Geraltként a második évadban.

“Új páncél, ugyanaz a vaják” - olvasható a Netflix hivatalos Twitter oldalán közzétett bejegyzésben. Mondani se kell, hogy az új öltözék nagyon ütősnek hat, bár korábban a sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich mintha azt ígérte volna, hogy a rajongók a folytatásban többet is láthatnak majd Cavill alaposan kidolgozott izomzatából.

A Vaják második évada számos új karaktert ígér, köztük Coën, akit Yasen Atour alakít majd, továbbá Agnes Bjorn Vereena szerepében, Paul Bullion Lambertként lesz látható, Vesemirt pedig a Megszállottak viadala sztárja, Kim Bodnia formálja meg. 

A folytatás munkálatai egyébként a közelmúltban kezdődtek csupán, így egyelőre azt sem tudható, mikor is debütálhat majd a Netflix műsorkínálatában, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban is hallunk a Vajákról.