Aligha van ütősebb férfi-nő párosnál a filmtörténelemben, mint Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton. Az pedig szinte köztudott, hogy ők ketten a való életben is jó barátok már hosszú évek óta.

A két sztár szakmai és baráti kapcsolata közel 34 évre nyúlik vissza, amikor is páros első közös filmjüket forgatták, a Terminátort. Film ma már természetesen kultikus darabnak számít, de ezen túlmenően is kiemelkedő darabnak számít Linda Hamilton alakítása miatt, aki színészi teljesítményével gyakorlatilag egy új, kőkemény női karaktert formált meg a vásznon.

A színésznő a napokban töltötte be hatvankettedik életévét, ez alkalomból pedig Schwarzenegger is gratulált neki. A színész közösségi oldalain osztott meg egy közös fotót. Mindez nem csupán a fentiek ismeretében érdekes, hanem először láthatjuk a két sztárt 34 év után újra a Terminátor sminkjeiben.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy birthday to my dear friend Linda Hamilton. One of my favorite co-stars, a true badass, and a wonderful human being. I’m pumped to be back together again.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,

Szept 26., 2018, időpont: 2:16 (PDT időzóna szerint)

„Boldog születésnapot drága barátomnak, Linda Hamilton-nak”, írja Schwarzenegger, „Egyik legkedvesebb kollégámnak, aki egy igazi kemény csaj és csodálatos emberi teremtés.”