Így romantikázott Keanu Reeves és a kedvese a vörös szőnyegen (fotó)

Keanu Reeves és barátnője, Alexandra Grant szombaton Los Angelesben, a Museum of Contemporary Art gáláján mutatták meg magukat a közönségnek.

A John Wick sztárja 2019-ben mutatkozott együtt kedvesével, a gálán Reeves fekete öltönyt viselt, míg Grant piros virágmintás ruhában jelent meg. Az eseményen egyébként Alex Winter és párja, Ramsey Ann Naito is jelen voltak.

Reeves egyébként legutóbb épp az idén megjelent John Wick: 4. felvonásban volt látható, amely a franchise eddigi legsikeresebb megjelenésének számít. A színész ezzel kapcsolatban korábban elmondta, hogy egyelőre határozatlan időre mellékvágányra tették a filmszériát, ugyanakkor Wick karaktere felbukkan majd a Ballerina című spin-offban

Jó hír ugyanakkor, hogy hivatalosan is elkészül a Constantine 2, amelyben Reeves egy másik ikonikus szerepében tér vissza.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»