Így ünnepelte a 67. születésnapját Bruce Willis (fotó)

Mindenki kedvenc John McClane-je, Bruce Willis a minap töltötte be a 67. életévét, ezúton is Isten éltesse sokáig! A színészről az elmúlt időszakban nem túl örömteli hírek láttak napvilágot, amelyek javarészt az utóbbi évek botrányosan rossz filmjeire is magyarázatot adnak. De most egy olyan képnek örülhetnek a rajongók, amely sokkal vidámabb.

E képet Demi Moore osztotta meg az Instagramon a követőivel. A képhez pedig annyit fűzött hozzá: „Boldog születésnapot, Bruce! Hálás vagyok a családunkért!” A képen pedig a színésznő és Bruce Willis láthatók. Egy konyhában állnak egy nagy vágódeszkányi kucsmagombával, és persze mindketten teli szájjal mosolyognak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Bruce Willis és Demi Moore 1987-ben házasodtak össze és egészen 2000-ig maradtak együtt, amikor elváltak. Házasságukból három lányuk született. Bruce Willis később, 2009-ben újra megnősült, ebből a házasságából két másik lánya is született.

Az egykori sztárpár a válás után is szoros barátságban maradtak, amit ez a mostani kép is bizonyít. És ez már nem az első ilyen, hiszen Demi Moore már tavaly is osztott meg hasonlót a rajongókkal.