Ilyen lesz Thanos teljes páncélzata a Bosszúállók: Végjátékban

Alig egy hónap múlva a hazai mozikba is megérkezik a Bosszúállók: Végjáték, és már most rengeteg újdonsággal gazdagodott az univerzum, magáról Thanosról eddig nem sok mindent lehetett tudni.

Az Empire magazin az egyik közösségi oldalán több grafikát is közzé tett az Őrült Titánról, köztük arról, ahogy miután beteljesítette a fél univerzum lakosságának kiirtását, csakugyan visszavonultan él farmján, és „hálával telt tekintettel nézi a naplementét”.

Noha az elmúlt hónapokban több előzetes is érkezett a Végjátékhoz, furcsamód Thanos egyikben sem tűnt fel, illetve a film poszterén is a háttérben bontakozik ki a karakter alakja. Ehhez fűződően az Empire két borítótervezetét is megosztotta olvasóival és követőivel, amelyek egyikén Thanos már teljes, új harci díszben látható.

A Bosszúállók legutóbbi előzeteséből kiderült, hogy a csapathoz Marvel Kapitány is csatlakozott. Egyelőre azonban nem tudni, miként is próbálják meg hőseink legyőzni Thanost, aki még mindig birtokában van a végtelen köveknek. Bár felröppent ezzel kapcsolatban néhány elmélet, miszerint a Kvantum Birodalom és az időutazás is szerepet játszik mindebben, a film forgatókönyvírói, Stephen McFeely és Christopher Markus leszögezték, hogy a produkció mozikba kerüléséig erről semmilyen információ nem fog kiszivárogni.