Ismét afroamerikai színésznő lesz Macskanő, íme a jelöltek!

Úgy tűnik egyre jobban felpörög az új Batman film előkészülete. Az már egy ideje biztosra vehető, hogy a filmben Robert Pattinson alakítja majd Bruce Wayne-t, most azonban friss hírek érkeztek azzal kapcsolatban is, ki alakíthatja majd Macskanőt.

A korábbi híresztelések szerint Jonah Hill is jelentős szerepet kaphat majd a produkcióban, bár az egyelőre továbbra sem hivatalos, hogy vajon Rébusz vagy Pingvin szerepében tűnik-e majd fel a színész.

Macskanő szerepére azonban már most három esélyes jelölt neve is felmerült, többek között Lupita Nyong'oTessa Thompson és Alexandra Shipp lehet majd az, aki megformálhatja az ikonikus karaktert. Igencsak érdekes felállásnak tűnhet ez a rajongók számára, hiszen az első két jelölt korábban a Fekete Párduc, illetve a Thor: Ragnarök című filmekben tűnt fel, Shipp pedig az X-Men: Sötét Főnixben volt látható.

Matt Reeves közel két éve dolgozik a The Batmanen, így talán nem is meglepő, hogy a szereposztást sem fogja elkapkodni a rendező, mindenesetre a film várhatóan 2021-ben kerül majd a mozikba.