Itt az első képsorok a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkaiból

A hivatalos trailer a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkaihoz holnap érkezik, de a Warner Bros. már kiadott egy ízelítőt, amellyel a filmes franchise 20. évfordulóját ünneplik. 

A videó nagy része gyakorlatilag nosztalgia (és a Potter Univerzum bemutatása), az utolsó 30 másodpercében azonban először láthatunk felvételeket az új filmből.

David Yates, aki az utolsó négy Potter- és az első két Legendás állatok-filmet rendezte, visszatér a harmadik rész direktori székében. De míg az első két Legendás állatok-at J. K. Rowling egyedül írta, a harmadik film esetében Steve Kloves-szal osztozott a munkán, aki egy kivételével az összes Harry Potter-mozit jegyzi.

A széria harmadik filmje azért is figyelemre méltó, mert az első két filmben Johnny Depp játszotta Gellert Grindelwaldot, akit a tervezett ötfilmes franchise fő ellenfeleként állítottak be. De miután Depp szerepeltetése egyre nagyobb nehatív visszhangot váltott ki az Amber Heardhöz kapcsolódó vádak miatt, végül átadta a szerepet Mads Mikkelsennek.

A további fő szerepeket Jude LawEddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston, Alison Sudol, Callum Turner és Dan Fogler alakítják.

A Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai 2022. április 14-én érkezik a mozikba.

családi | fantasy | kaland

Történetünk immár harmadik fejezetéhez érkezett, amelyben a varázslóvilág két részre szakadt. Gellert Grindelwald összegyűjtötte követőit, sötét terve pedig megvalósulni... több»