James Franco önálló X-Men filmet kap, ő lesz a Többszörös EmberA kép forrása: movieweb.com

James Franco eddigi pályafutása során igen változatos produkcióban kamatoztatta tehetségét hol színészként, hol producerként, hol rendezőként, de forgatókönyvíróként is kipróbálta magát. Azonban a blockubsterek világából eddig minimális mértékben vette ki a részét. Ennek most vége.

James Franco is mutáns lesz, tudta meg a THR. A portál információ szerint a színész Többszörös Ember karakterével lép majd be a X-Men franchise-ba, és rögtön egy önálló filmet is kap, melynek produceri teendőit a X-Men univerzumának nagyágyúja, Simon Kinberg foglalja el, míg a forgatókönyvét a Wonder Woman szkriptjét is jegyző Allan Heinberg írja.

A Többszörös Ember (a.k.a. Jamie Madrox) egy mutáns, akik képes megtöbbszörözni önmagát, majd újra egyesülni. Mindezt azonban úgy, hogy egy személybe ötvözze az összes mása emlékeit és tapasztalatait. Madrox mindemellett a mutáns detektív ügynökség, az X-Factor Investigations vezetője.

Ami a kapcsolódási pontokat illeti az univerzum korábbi filmjeihez, a karakter a X-Force tagja is volt, valamint a képregényekben Madrox család szoros kapcsolatot ápol X Professzorral.

A premierdátumról egyelőre nincsenek információk. Mindenesetre kíváncsian várjuk a további híreket, ugyanis a Fox által megkezdett új X-Men-vonal filmjei igen bíztatóak, elég csak a Deadpoolra vagy a Logan - Farkasra gondolnunk, de nem érdemes megfeledkezni a horror zsánerét erősítő, jövőre debütáló új X-Men moziról, az Az új mutánsokról sem.