James McAvoy bármit megadna, hogy ő lehessen a fiatal Pickard a következő Star Trekben

James McAvoy már számos moziban bizonyította, hogy szinte bármilyen szerepet hitelesen el tud játszani. Még akkor is, ha olyan karakterről van szó, akit korábban más neves színészek futtattak fel. Jó példa erre az X-Men filmek, ahol X professzort mindenki Patrick Stewart színésszel azonosítja. Aztán jött McAvoy és remekül eljátszotta a fiatal X professzort. Most valami hasonlóra készül.

Az elmúlt hónapokban a színészeknek is önkéntes elszigetelődésbe kellett vonulnia, de a többségük igyekezett ezt a lehető legkreatívabban, legproduktívabban eltölteni. Így tett James McAvoy is, aki mókás Star Trek paródiák készítésével szórakoztatta a rajongóit – és saját magát. De ez nem véletlen, ugyanis a színész iszonyatosan vágyik rá, hogy egyszer eljátszhassa az ifjú Jean Luc Picard kapitányt.

Ez már csak azért is érdekes lenne, mivel ezzel újra Patrick Stewart egy ikonikus karakterének fiatalabbik változatát kellene eljátszania, amit ugyebár az X-Menben már megtett korábban. James McAvoy egy interjú során úgy fogalmazott, ha kell, a saját telefonjával fogja leforgatni a filmet vagy sorozatot, de valahogy mindenképpen eléri, hogy ő lehessen az ifjú Jean Luc Picard.

Hogy erre lesz-e bármikor is lehetősége, az a jövő rejtélye, de a rajongók biztosan örülnének neki. Jelenleg azonban még mindig Patrick Stewart alakítja Picard kapitányt az éppen aktuálisan futó Star Trek: Picard sorozatban. Ennek első évada tavasszal debütált, a második pedig a tervek szerint valamikor az év vége felé kerülhet műsorra. Ebben a sorozatban nem sok esélye van, hogy meghívást kapjon McAvoy, ám sosem lehet tudni, talán egy új moziban vagy egy másik sorozatban már ő mutathatja be Picard kapitány korai kalandjait.