FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseinknek: harnas1207Noémi387311Bafam. Köszönjük, hogy velünk játszottatok, tartsatok velünk legközelebb is.

Az elsők között szeretnéd látni az Illumination animációs filmjét, a Kacsalábon-t? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 3 darab 4 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

December 7-én végre a mozikban a Kacsalábon, melyet a családoddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A történet szerint a kacsapapa, Mack, szeretné, ha családja biztonságban lenne, boldogan úszkálna örökké a New England-i tóban. Pam, a kacsamama viszont izgalmasabb életre vágyik, és szeretné, ha gyermekei, a tinédzser Dax és a kis Gwen megismernék a világot. Amikor egy vándorló madárcsalád leszáll a tóra és mesél a távoli helyek izgalmairól, Pam meggyőzi Macket, hogy induljanak egy családi kalandra New York Cityn át egészen a trópusi Jamaicáig.

A Mallard család déli útja során azonban a gondosan megtervezett utazás hamar váratlan fordulatot vesz. Az úton számtalan inspiráló élményben lesz részük, amelyek során új barátokra tesznek szert, bővítik a látókörüket, és olyan dolgokat érnek el, amelyeket korábban elképzelni sem mertek volna, miközben egymásról és saját magukról is többet megtudnak, mint az várták.

Az Illumination új animációs vígjátékát Mike White, A Fehér Lótusz Emmy-díjas alkotója és a Rocksuli forgatókönyvírójának írta, rendezője pedig Benjamin Renner, az Ernest és Celestine Oscar-jelöltje.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a szerda déli (november 29., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2022. december 3-án (vasárnap) 10:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

74 Kacsalábon  (2023)

animáció | kaland | vígjáték

A Mallard család kissé megrekedt az élettel. Mack, az apa, megelégszik azzal, hogy biztonságban tartja a családját és élvezi a nyugodt, New England-i tavukat. Pam, az anya viszont... több»