Az elsők között szeretnéd látni a kultikus Stephen King-regény új adaptációját, a Tűzgyújtót Zac Efron szereplésével? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Május 12-től látható a hazai mozikban az év egyik legjobban várt horror-thrillerje, a Tűzgyújtó remake-je, melyet most Te is az elsők között láthatsz.

A történet főhőse egy különleges pirokinetikus képességekkel bíró lány, aki megpróbálja megvédeni a családját és önmagát az gonosz erőktől. Charlie szülei, Andy (Zac Efron) és Vick (Sydney Lemmon) hosszú ideje menekülnek, ugyanis a szövetségi ügynökség tömegpusztító fegyverként akarja felhasználni a lány képességeit. Csakhogy Charlie egyre nehezebben tudja kordában tartani a képességeit, és egy incidenst követően a családi tartózkodási helye is lelepleződik.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzésünkhöz (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a holnap déli (május 6., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, 2022 május 11-én (szerda) a Cinema City Mammut I-ben kerül sor.

Sok szerencsét kívánunk! 

dráma | horror | sci-fi | thriller

Stephen King kultikus regényének legújabb adaptációja. Egy fiatal pár évekkel korábban egy külünös gyógyszerkísérletben vett részt, és bár magukon nem tapasztaltak... több»