Játssz és NYERJ páros mozijegyet a Ragadozó madarakra!

Csütörtöktől a hazai mozikban a DC legújabb sikervárományos szuperhősfilmje, a  Ragadozó madarak, melyben az Öngyilkos osztag után  Margot Robbie-t ismét Harley Quinn szerepében láthatjuk. Ha Te is szeretnéd az elsők közt látni a filmet, csatlakozz a játékunkhoz, melyben a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu jóvoltából egy páros mozijegy keresi a gazdáját.

Ewan McGregorMargot RobbieMary Elizabeth WinsteadRosie Perez és Chris Messina főszereplésével már a mozikba  Cathy Yan új filmje, a  Ragadozó madarak, mely az első kritikák alapján a Joker után újabb nagy sikert hozhat a DC számára.

A történet szerint, miután Harley Quinn (Margot Robbie) elhagyja Jokert, új fejezet kezdődik az életében. Próbál felhagyni régi életmódjával, és megtapasztalni, milyen átlagosnak lenni. Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával karöltve egy elrabolt lány megmentésére indul. Végre ő is a jó oldalon áll, bár ettől különös érzés fogja el, és egyáltalán nem biztos benne, hogy ez a számára megfelelő út. Margot Robbie már számtalanszor bizonyította tehetségét, legsikeresebb alakítása az Öngyilkos osztaghoz köthető. Joker fékezhetetlen, vadító menyasszonya a Ragadozó madarak főszereplőjeként tér vissza a vászonra.  

Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgot, mint IDE KATTINTVA megírni a játékot meghirdető Facebook poszthoz kommentben, hogy kivel mennél el a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a szerda déli sorsolásba (2020. február 5.). A nyertessel Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Mostantól pedig a vidéken élők előtt is megnyílik az esély a játékra, ugyanis a mozijegy országosan a Kulti Mozihálózat bármelyik mozijában beváltható (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik SkyCinema (időszakos, tavasztól-őszig), Kultik Szenes, Kultik Vásárhely).

Sok szerencsét kívánunk!