Figyelem, a Mafab.hu legaktívabb tagjai mostantól egész évben premier előtt láthatják a legnagyobb sikerfilmeket! Már csak napokat kell várni, hogy megérkezzen a mozikba a tavalyi év egyik legjobb, 5 Oscar-díjra jelölt filmje, a Téli szünet. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 10(!) darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Február 29-én jön a mozikba az Oscar-várományos Téli szünet a Paul Giamatti zseniális főszereplésével. A történet szerint közeleg téli szünet, de nem mindenki tér haza az amerikai iskolából az ünnepekre. Tully, a zűrös diák családi problémák miatt marad; Mary, a szakácsnő a fiát gyászolja, aki Vietnamban halt meg, az iskola az utolsó hely, ahol együtt voltak; Hunham történelemtanár, az iskolában rekedtek felvigyázója lesz. Alexander Payne filmje, melyet már klasszikusként emlegetnek, két Arany Glóbuszt nyert: legjobb férfi főszereplő (Paul Giamatti) és legjobb női mellékszereplő (Da'Vine Joy Randolph) kategóriában.

Hogyan kapcsolódhatok be a játékba?

Ha van Mafab-medálod, előnyben vagy, de ha még nincs, még úgy is megvan az esélyed!

Mindenesetre megéri a közösség aktív tagjának lenni, ugyanis ha van Mafab-medálod (a medál megszerzéséről itt olvashatsz bővebben), és Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) február 22. 12:00 óráig kommentben megírni a ‘Játék’ szót. A gyorsaság azonban ezúttal kifizetődő, ugyanis az első 10 Mafab-medálos felhasználónk automatikusan megkapja a páros mozijegyet.

De akkor is érdemes játszanod, ha nincs medálod, ugyanis ha a határidő lejártáig nem jelentkezik 10 medálos felhasználónk, akkor a leggyorsabb nem medálos felhasználóink kapják meg a fennmaradó jegyeket. 

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre február 27-én 19:00 órakor kerül sor a budapesti Cinema City Mammut II-ben.

Sok szerencsét kívánunk!

FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: BafamEmmerssonJocpappaInterfectorem Sabnockmajkrolyerus69fabuandraskmate48irongozuvargadani

dráma | vígjáték

Paul Hunham tanárt (Paul Giamatti) senki sem kedveli, sem a diákjai, sem a kollégái, sem az igazgató, akik mindannyian idegesítőnek találják nagyképűségét és merevségét.... több»