FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseinknek (BafamNyíri István ZoltánvazsoMarci GálL.Regina). Köszönjük, hogy ezúttal is bekapcsolódtatok a játékba. :)

Hamarosan a hazai mozikba is megérkezik a Todd Field rendezésében készült Oscar-várományos TÁR, amelyben Cate Blanchett pályafutása egyik legkiemelkedőbb alakítását hozza, és amelynek további szerepeiben Alec Baldwin, Mark Strong, Nina Hoss, Julian Glover, Noémie Merlant, Sydney Lemmon és Johann von Bülow láthatók. Szeretnéd Te is az elsők között látni? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Február 16-án végre a hazai mozikban a TÁR, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

Todd Field új filmjének cselekménye Lydia Tár történetét dolgozza fel, akit a szakmai körökben napjaink egyik legkiemelkedőbb zeneszerzőjének és karmesterének tartanak. 

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a hétfő déli (február 6., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut II-ben kerül sor 2023. február 14-én 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

70 TÁR  (2022)

dráma | zenés

SkyShowtime (2023.10.30.)

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, akit széles körben az egyik legnagyobb élő zeneszerző-karmesternek tartanak, és aki egy... több»