Gondolkodtál már azon, hogy mi az ellentéte a jump scare-nek? Nagyon úgy tűnik, hogy a Wednesday sztárjának, Jenna Ortegának sikerült rájönnie a válaszra.

A fiatal színésznő egy kicsit hátborzongató fotókat posztolt az Instagramon a napokban, amelyeken egy démoni alak látható, tovább lapozva a harmadik fotóra viszont már maga Ortega látható amint egy szexi fehérneműben pózol.

“Angyali arc és én” - írja Ortega a fotók mellett. Persze mindezt a követői sem hagyták szó nélkül, a poszt máris 8 millió like-ot kapott. Bár a színésznő nem mondható igazán aktívnak a közösségi médiában, ennek ellenére közvetlen kapcsolatot ápol a rajongókkal, többnyire pedig igyekszik személyesen reagálni a beérkező hozzászólásokra. Persze ezért senki sem tudja hibáztatni őt, hiszen meglehetősen mozgalmas időszakot tudhat maga mögött.

Idén márciusban ugyanis Ortega főszereplésével érkezik a Sikoly VI., a Netflix ráadásul nemrégiben azt is bejelentette, hogy elkészül a Wednesday második évada.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»