Jennifer Aniston újra tévésorozatban, itt a sztárparádéval érkező The Morning Show első előzetese!

Nem mintha a világnak szüksége lenne még egy újabb streaming szolgáltatóra, de az Apple TV+ most arra játszik, hogy bebizonyítsa, hogy mégis! A platform, mely új definiálja magát, mint "a legkreatívabb történetmesélők új otthona" egy nagyon is ígéretes sorozattal rukkol elő. Itt a Jennifer Aniston nevével fémjelzett The Morning Show első előzetese!

 Jennifer AnistonReese WitherspoonSteve CarellBilly CrudupGugu Mbatha-Raw... És akkor csak a The Morning Show legismertebb sztárjainak a nevét említettük. Előzetest kapott az Apple TV+ sikervárományos szériája.

A széria cselekménye egy reggeli tévéműsor stábjáról és műsorvezetőiről szól majd. A show házigazdáját Jennifer Aniston alakítja majd, aki mellé a Steve Carrell által játszott tévés kirúgása (az ok, szexuális zaklatás) után Reese Witherspoont ültetik be. Konfliktusokból és humorból pedig nem lesz hiány, az már az alább látható trailerből is kiderül.

A tízrészes sorozat rendezői székét a Hátrahagyottakkal már bizonyított Mimi Leder, foglalhatta el. A The Morning Show idén ősszel debütál az Apple+-on, de a premierdátum és a streaming szolgáltatás indulásának napja egyelőre nem ismert.