Jennifer Lawrence elárulta, miért küldte el Robert De Nirót az esküvői próbavacsorájáról

Jennifer Lawrence stresszesnek találta esküvői próbavacsoráját, különösen a vendégek kényelme miatt aggódott, mondta az E! News-nak adott interjújában.

Lawrence elárulta, hogy az eseményen észrevette, hogy Robert De Niro, a Joy című filmből ismert színésztársa láthatóan nem találta a helyét az eseményen, és kedvesen javasolta neki, hogy menjen haza, ami enyhítette számára a stresszt.

"Odanéztem, és megláttam Bobot, aki nem ismer senkit, és csak bolyongott, és azonnal azt gondoltam: 'Nem, ő nem akar itt lenni. Nem akarom, hogy itt legyen" - mondta.

"Szóval odamentem és odasúgtam neki, hogy 'Menj haza', és ő kedves volt - udvariasan beszélgetett a szüleimmel  -, de én csak azt mondtam, hogy 'Menj'" - folytatta.

De Niro végül így is tett, Lawrence pedig elismerte, hogy ettől tényleg jobban éreze magát..

Lawrence 2019 októberében kötött házasságot Cooke Maroney műkereskedővel a Rhode Island-i Belcourt of Newport kúriában.

Lawrence új filmje, a Barátnőt felveszünk mától streamlehető az HBO Maxon. Ha van előfizetésed a szolgáltatónál, a mafabos adatlapon az HBO Max logójára kattintva el is indíthatod.

vígjáték

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»