Ismét új fordulatot vehet Johnny Depp és Amber Heard kálváriája. Az első időkben mindenki azon háborgott, hogy Depp bántalmazta feleségét, majd nemrégiben egy hangfelvétel miatt fordult a kocka és mindenki Heardöt kezdte támadni. Most viszont újabb fordulat állhat be az ügyben, méghozzá néhány SMS miatt.

Ezeket Depp színésztársának, Paul Bettanynek küldte, és amellett, hogy a saját szétcsúszásáról panaszkodik bennük, azt is leírja, hogy fojtsák meg és gyújtsák fel a színésznőt. Természetesen azt nem lehet tudni, hogy ezeket komolyan gondolta-e vagy csak felindultságában, de egyik eset sem felmentő körülmény.

Az üzeneteket a minap fel is olvasták a tárgyaláson, ahol így az is elhangzott, hogy a színész napokig nem evett, csak alkoholon és gyógyszereken élt. Több üveg töményet öntött magába, energiaitallal pörgette magát, és csúnyán kiütötte magát.

Hogy mindez milyen fordulatot jelenthet az ügyben, azt egyelőre nem tudni. Depp korábban 50 millió dollárra perelte be exfeleségét, miszerint az jelentősen rontott az ő megítélésén az alaptalan vádjaival. Csakhogy a jelek szerint ezek a vádak messze nem voltak alaptalanok.

Egy biztos: ebből az egész ügyből sem Johnny Depp, sem Amber Heard nem jöhet ki győztesen. Mindkét félről egyre több olyan dolog derül ki, ami egy kevésbé fényes karriert már simán kettétört volna, de jó eséllyel már náluk is erősen rezeg a léc. Arról nem is beszélve, hogyha bármelyikükről bebizonyosodik, hogy valóban fizikailag bántalmazta a másikat, annak akár börtön is lehet a vége, ami pedig garantáltan a pályafutásuk végét is jelentené. Szóval a sárdobálás folyik tovább, kérdés, hogy a végén mindez meddig fajulhat még el.