Johnny Depp nyakán szorul a hurok? Amber Heard jogi csapata még magasabb fokozatra kapcsolt

Továbbra sem csitulnak a kedélyek Johnny Depp és Amber Heard körül. A színész korábban elveszített egy pert, amelynek végén a bíróság bizonyítottnak vélte, hogy Johnny Depp bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heardet. Természetesen az ügynek itt még nincs vége, mindkét fél jogi képviselete gőzerővel dolgozik tovább. Most épp arról lehet hallani, hogy Amber Heard képviselői a Disneynél kopogtatnak.

A következő hetekben újabb meghallgatásokra kerülhet sor ezúttal Virginiában. Az ügyvédek itt szeretnék meghallgatni a Disney képviselőit, ugyanis Amber Heard egy korábbi vallomásában arról beszélt, hogy férje valósággal fogságban tartotta őt A Karib-tenger kalózai franchise egyik filmjének forgatása idején.

A színésznő jogi csapata most minden olyan információt ki akar csikarni a Disneytől, amely segítheti őket ennek a vádnak a bizonyításában. Ezért minden olyan információra és adatra szükségük van, amely Johnny Depp viselkedéséhez köthető A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja forgatásának idejéből. Emellett tudni akarnak minden incidensről, ami a színészhez köthető: volt-e esetleg drog- vagy alkoholfogyasztás miatt bármilyen probléma a forgatásokon, miként viselkedett a többi színésszel és a stáb más tagjaival, volt-e nézeteltérése bárkivel. Emellett arra kérték a Disney vezetőségét, hogy képviselőjük egy virtuális tanúvallomáson vegyen részt a február közepére tervezett meghallgatáson.

A Disney egyelőre nyilvánosan nem reagált a megkeresésekre, ahogyan voltaképpen nyilvánosan nem szakította meg a kapcsolatát Johnny Deppel sem. Ezt a Warner már korábban megtette, amikor arra kérték, hogy mondjon le Grindelwald szerepéről, aminek a színész eleget is tett. Ezzel szemben arról lehetett hallani mostanában, hogy bár a Disney szeretné teljesen újraindítani A Karib-tenger kalózai franchise-t, abban egy cameo erejéig még szerepet kaphatna Jack Sparrow is.