Johnny Depp újra Jack Sparrow-t fogja alakítani - legalábbis ezt állítja a bennfentes

A múlt hét folyamán lezárult Johnny Depp és Amber Heard bírósági tárgyalása, amely a színész “győzelmével” ért véget, ugyanakkor továbbra is kérdéses, hogy mindez milyen következményekkel jár a karrierjére nézve.

Heard ügyvédei máris bejelentették ugyan, hogy fellebbeznek az ítélet ellen, vagyis jó eséllyel az ügy még kaphat további folytatást, azonban a rajongókat valószínűleg jobban érdekli, hogy Depp helyreállíthatja-e színészi renoméját.

Depp az ítélethirdetést követően egy közleményben azt mondta, hogy sok év után visszakaphatja az életét, a People magazin pedig nemrégiben egy korábbi magas beosztású Disney vezetőségi taggal beszélt, akinek továbbra is bennfentes információi vannak a stúdión belül zajló folyamatokról:

“Teljesen biztos vagyok benne, hogy az ítélet után jön egy reboot, amelyben Johnny Jack kapitányt alakítja. Egyszerűen túl sok lehetőség van egy kasszasikerre egy olyan szeretett karakterrel, aki mélyen összefonódott a Disney-kultúrával. Most, hogy Jerry Bruckheimer hatalmas sikert aratott Tom Cruise-zal a Top Gun 2: Maverick című filmben, óriási az igény arra, hogy hollywoodi sztárokat hozzanak vissza a nagy népszerűségnek örvendő franchise-okba.”

A magazin ugyanakkor megkérdezett egy további tagot, aki elmondta, hogy nem sok lehetőséget lát arra, hogy Depp visszatér Jack Sparrow szerepében a hatodik Karib-tenger kalózai filmben, egy kisebb cameo viszont még így is szóba jöhet majd.