Johnny Deppnek egyáltalán nem hiányzik A Karib-tenger kalózai, el is mondta, miért!

Johnny Depp az utóbbi években sajnos inkább a viharos válása és a bírósági ügye miatt került be rendszeresen a sajtóba, nem pedig az újabb emlékezetes alakítása miatt. Arról nem is beszélve, hogy a válása körüli botrány miatt szerepeket is elveszített, köztük jó eséllyel Jack Sparrow szerepét is. Csakhogy ő emiatt cseppet sem bánkódik.

Johnny Deppet nemrégiben egy francia magazin kérdezte arról, hogy hiányzik-e neki A Karib-tenger kalózai franchise és persze híres karaktere, Jack Sparrow. A színész épp Minamata című új drámáját reklámozta az országban, amikor feltették neki a kérdést.

„Nem, egyáltalán nem hiányzik, mivel velem van minden nap, magammal viszem mindenhová, Jack kapitány velem utazik a bőröndömbe. Én kötődöm Jack Sparrow kapitányhoz, ő pedig hűséges hozzám.” – hangzott a válasz, amely kielégítő is meg nem is.

Mert ebből egyáltalán nem derült ki, hogy a színész valójában miként viszonyul a tényhez, hogy a Disney nem számol vele a franchise folytatásában. Attól talán nem kell tartanunk, hogy Jack Sparrow-t bármely más színész alakításában kell viszontlátnunk, az pedig nem titok, hogy Johnny Depp rendszeresen magára ölti a karaktert különféle karitatív rendezvények miatt.

Johnny Depp tehát a jelek szerint nem vágyik vissza a fedélzetre, a Disney is inkább Margot Robbie és Karen Gillan főszereplésével tervez új vizekre evezni a franchise-zal. A rajongók viszont nagyon nem nézik jó szemmel mindezt, amit jól mutat az is, hogy a Jack Sparrow-t visszakövetelő petíció eddig félmillió aláírást gyűjtött.