Kacsa vagy az év híre? Dwayne Johnson A Karib-tenger kalózai spin-offjának főszerepében?

Abban már biztosak lehetünk – miután mind a színész, mind a producer többször is megerősítette –, hogy Johnny Depp többé nem ölti magára Jack Sparrow karakterét. Legalábbis a mozivásznon biztosan nem. És bár bármennyire is összekötöttük már az ő utánozhatatlan személyiségét A Karib-tenger kalózaival, az is biztos, hogy a Disney nem fogja hanyagolni az egyik legnépszerűbb franchise-t a tarsolyában csak azért, mert az egyik főszereplő kiesett a képből. Olyannyira nem, hogy a hírek szerint nem is egy, de mindjárt három új filmben is gondolkoznak.

Azt egy ideje már lehet tudni, hogy nem egyenes folytatásokat terveznek, hanem inkább mellékszálakat, olyan önálló filmeket, amiket aztán akár össze is lehet majd a jövőben fonni amolyan Karib-tengeri moziverzummá. Az egyik mellékág főszereplője egyre nagyobb valószínűséggel Margot Robbie lehet, de sem erről, sem a másik spin-offról nem lehet egyelőre tudni semmi többet.

De a pletykák szerint van egy nagy titokban tartott harmadik film is a tervek között. Ehhez pedig nem mást szeretnének megfűzni, mint Dwayne Johnsont! A pankrátorból lett hollywoodi sztárnak már van közös múltja a Disneyvel, elég csak a Dzsungeltúra mozira gondolni, amelyből egyébként hasonló franchise-t szeretnének építeni.

Egyelőre csak pletykáról van szó, semmilyen hivatalos megerősítésről vagy cáfolatról nem lehet hallani. De az biztos, hogy egy Dwayne Johnsonra épülő önálló Karib-tenger kalózai mozira özönlenének a népek. Ha pedig a későbbiekben tényleg sikerülne a több párhuzamosan futó kalózos szálat egy nagy produkcióban összefogni, az még nagyobbat üthetne. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy állítólag a régi szereplőgárdából már kerülgetik Orlando Bloomot, Keira Knightley-t, Bill Nighyt és Geoffrey Rush-t is… na az lenne csak a szép, ha ők is mind visszatérnének!