Kapaszkodj meg, ilyen lenne a Reszkessetek, betörők! Stallone-val (deepfake videó)

Egyre jobban elterjedőben vannak a közösségi oldalakon megosztott „deepfake” videók, amely lássuk be, most már eléggé aggasztónak tűnik.

A legtöbb esetben szinte lehetetlen megállapítani a videók eredetiségét, persze ez a veszély nem áll fenn a közelmúltban megjelent 7 perces videó esetén, amelyben a Reszkessetek, betörők! legikonikusabb jelenetei láthatóak azzal a különbséggel, hogy Macaulay Culkin angyali arca helyett Sylvester Stallone látható.

A bejátszás Home Stallone címmel jelent meg, és bár az utóbbi években talán sokaknak egy kissé elege lett abból, hogy minden évben karácsonykor a Reszkessetek betörők folyik még a csapból, azért valahol sikerült a videó készítőinek egy kis új ízt vinniük a kultikus családi filmbe.

Bár a deepfake videók megjelenése alaposan megosztotta a internetezőket, sokan rengeteg lehetőséget látnak a technológiában, ugyanakkor másokban inkább ellenszenvet vált ki az egész, szerintük ugyanis egy igencsak veszélyes jelenség szabadult rá az internetezőkre.

családi | vígjáték

Az igazi bajkeverő Kevin (Macaulay Culkin) egy kissé szétszórt családban él: a hamisítatlan, párizsi vakációra készülők szülők ugyanis otthon felejtik fiukat, amire már csak... több»