Karácsony az HBO Max-on: Erről a 9 filmről nem érdemes lemaradnod

Az idei karácsonyi időszakban sem maradunk szívmelengető családi és romantikus filmek nélkül. Az HBO Maxnál már az ünnepi hangulatra készülődnek, a legfrissebb felhozatallal pedig garantálják, hogy minek is megérint majd az év legszebb ünnepének a varázsa.

Alábbi listánkkal segítünk egy kicsit eligazodni a legfrissebb tartalomkínálatban, kellemes böngészést kívánunk!

#9

64 Ünnepi dallamok  (2022)

(2)

romantikus | vígjáték

HBO Max

Az énekes-dalszerző Gail lehetőséget kap, hogy versenyezzen egy nagy lehetőségért, és elindul az országon át, de csak az oklahomai Harmony Springsig jut el, amikor az útja, a... több»

Gail énekes-dalszerző, aki útnak indul, hogy versenybe szállhasson élete nagy lehetőségéért, ám csak az oklahomai Harmony Springsig jut, ahol füstbe megy a kisbusza, az összes pénze és minden reménye is. Csak két hete van rá, hogy eljusson az álomfellépésére az iHeartRadio szentesti műsorába, de a helyi mindenesnek, Jeremynek a tanácsára a szárnyai alá vesz egy csapat rendetlen gyerkőcöt, akik a helyi előadáson szeretnének fellépni szenteste. Gail és Jeremy közel kerülnek egymáshoz, de ha a lány szeretné megvalósítani az álmát, valószínűleg ott kell hagynia a fiút és a várost, ami időközben belopta magát a szívébe.
#8

családi | dráma | romantikus

HBO Max

Averyt (Lacey Chabert) egy hónappal álmai karácsonyi esküvője előtt hagyta el vőlegénye. Ennek ellenére úgy dönt, hogy részt vesz a társastáncórákon, amelyeket azért... több»

Miután Avery mesébe illő karácsonyi esküvője kútba esik, egy tánctanár segít neki abban, hogy szembenézzen a félelmeivel, és valóra váltsa az álmát, hogy megtanul táncolni.
#7

dráma | romantikus | vígjáték

HBO Max

Romantikus vígjáték egy New York-i előkelőségről, aki meghamisítja személyazonosságát, hogy kiadhassa könyvét, és aki kénytelen visszasietni elhunyt édesanyja farmjára,... több»

Clementine Jones ausztrál író, akinek a queenslandi farméletről szóló önéletrajzi könyvére lecsap a London & London nevű menő kiadó. Ám az igazság az, hogy „Clementine” valójában Emmy Jones, egy New York-i nő, aki halott anyja naplói alapján írta a könyvet. Amikor a kiadó bejelenti, hogy a szerződés aláírása előtt Ausztráliába utaznak, hogy ízelítőt kapjanak az igazi Clementine-ból, Emmy kénytelen odaszáguldani a régi családi farmra unokatestvérének, Davidnek és David férjének, Milesnak a társaságában, hogy fenntartsák a látszatot. Egy kis gond van csak: a kiadó vezetője, Ellison London jóképű felnőtt fiával, Jackkel együtt érkezik – és ha ő emlékszik arra a New York-i estére, amikor találkozott Emmyvel, akkor lőttek az átverésnek.
#6

81 Dickens-i ünnep  (2021)

(1)

romantikus

HBO Max

Hogy szülővárosa viktoriánus fesztiváljának 100. évfordulója sikeres legyen, Cassie meghívja az akciófilmsztárt és egykori gimnáziumi osztálytársát, Jake-et, hogy játsszon... több»

Cassie tett egy próbát rendezőként a New York-i független színházakban, aztán hazaköltözött szülővárosába, Dickensbe. Most a Karácsonyi ének helyi előadását rendezi, amelyet a város viktoriánus ünnepségei 100. évfordulójának alkalmából állítanak színpadra. Ám a főszereplőnek elmegy a hangja, ezért Cassie-nek új színészt kell találnia a szerepre, különben lőttek az előadásnak. A polgármesternek az az ötlete támad, hogy Cassie próbálja meg rábeszélni Jake-et, a dickensi születésű akciósztárt, hogy ugorjon be a darabba. Cassie nem lelkes, mert Jake-kel közös múltjuk van még iskoláskorukból, de azért felhívja. Meglepetésére Jake hazautazik, hogy eljátssza a szerepet. Jake és Cassie összeakasztják a bajszukat az előadás kapcsán, és régi érzéseik ismét felszínre kerülnek.
#5

családi | vígjáték

HBO Max

Egy sikeres karácsonyi filmrendezőnő átéli a saját karácsonyi filmjét, amikor megjelenik egy jóképű hálózati vezető, aki azzal fenyegetőzik, hogy leállítja legújabb... több»

Jessica hollywoodi rendező, aki a karácsonyi filmjeiről híres. Amikor felbukkan a színen Christopher, a tévécsatorna vezetője, és azzal fenyegetőzik, hogy leállítja a forgatást, Jessica élete változik hirtelen karácsonyi filmmé.
#4

romantikus

HBO Max

Egy külön élő pár boldog házasságot színlel az országos tévében, hogy támogassák a város karácsonyi fesztiválját és fellendítsék saját cégüket. Vajon mit hoz nekik a... több»

Egy házaspár, akik valójában szétmentek, a város karácsonyi fesztiválja és saját vállalkozásuk érdekében a tévében úgy tesznek, mintha boldogan élnének együtt. Ám amikor a szerelem ismét fellobbanhatna köztük, új lehetőségek bonyolítják a helyzetet. Gail énekes-dalszerző, aki útnak indul, hogy versenybe szállhasson élete nagy lehetőségéért, ám csak az oklahomai Harmony Springsig jut, ahol füstbe megy a kisbusza, az összes pénze és minden reménye is. Csak két hete van rá, hogy eljusson az álomfellépésére az iHeartRadio szentesti műsorába, de a helyi mindenesnek, Jeremynek a tanácsára a szárnyai alá vesz egy csapat rendetlen gyerkőcöt, akik a helyi előadáson szeretnének fellépni szenteste. Gail és Jeremy közel kerülnek egymáshoz, de ha a lány szeretné megvalósítani az álmát, valószínűleg ott kell hagynia a fiút és a várost, ami időközben belopta magát a szívébe.
#3

családi | misztikus | vígjáték

HBO Max

Amikor a legjobb barátnője apját hamisan megvádolják a város értékes csengettyűinek ellopásával, egy fiatal amatőr detektívnek és barátainak még karácsony előtt meg kell... több»

Száz évvel ezelőtt az oregoni Pleasant Bay-ben egy kisfiú megtalálta a Mikulás szánjának varázslatos csengettyűit, és ez elhozta a jólétet és a békét a kisvárosba. Most, néhány nappal karácsony előtt, nyoma veszett a csengettyűknek, és egy csapat rettenthetetlen gyereknek kell az ügy végére járnia, megtalálni a csengettyűket, és helyreállítani a karácsonyi hangulatot a városkában.
#2

dokumentum

HBO Max

Minden nyáron hivatásos Télapók, Télanyók és manók hada érkezik egy New Hampshire-i erdei kempingbe, hogy megtanulják a szakma fortélyait. De ez az év más. több»

Rendező: Nick Sweeney
A szívmelengető és provokatív dokumentumfilm bemutatja a New England-i Mikulás Tábort, és arra irányuló erőfeszítéseiket, hogy még sokszínűbbé tegyék a történelem egyik legkedveltebb alakját, a Mikulást.
#1

családi

HBO Max

Az immár felnőtt Ralphie visszatér a Cleveland utcai házba, hogy olyan varázslatos karácsonyt szerezzen a gyerekeinek, mint amilyet ő is átélt gyerekkorában, újra kapcsolatba... több»

A Karácsonyi történet című klasszikus karácsonyi kedvenc folytatásában Ralphie immár felnőtt, és apaként kell megküzdenie mindazzal, amivel az ünnep jár. A főszerepben ismét Peter Billingsley látható, akinek köszönhetően a gyerekek minden korábbinál jobban várják a karácsonyt.