Kémthriller a Star Wars világában: Itt az Andor első előzetese!

Augusztus 31-én mutatkozik be a Disney+ új sorozata, melyben Diego Luna alakítja a címszereplő Cassian Andort, aki a lázadók kémjeként szolgált. Befutott az Andor előzetese!

A sorozat öt évvel a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet előtt játszódik, és a showrunner, Tony Gilroy "kémthrillerként" harangozta be. A széria szereplőgárdájában Stellan Skarsgård, Adria Arjona és Fiona Shaw nevét is megtaláljuk. Genevieve O'Reilly visszatér a korábbi szenátorból lett lázadóvezér, Mon Mothma szerepében. A teaser trailer május 26-án került bemutatásra a Star Wars Celebration során a kaliforniai Anaheimben.

A sorozat két 12 epizódos évadon keresztül fog futni, a 2. évad forgatására pedig idén ősszel kerül sor. 

"Cassian Andort az elején nem fogod felismerni" - mondta a főszereplő Luna a május 26-i Star Wars-ünnepségen. "Alig várom, hogy találkozzatok vele."

Az Andort 2018 óta fejlesztették, Luna 2020-ban a The Hollywood Reporternek azt mondta, hogy a sorozatot úgy forgatták, mint "egy nagyon hosszú filmet".

Ameddig a premierre várunk, ne feledkezzetek meg az Star Wars: Obi-Wan Kenobiról sem, mely holnap debütál a Disney+-on.

86 Andor  (2022)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A Zsivány Egyes történetében bemutatott Cassian Andor előtörténetével ismerkedhetünk meg, amint a lázadás kialakulásának kezdeti éveiben tevékenykedik. több»