Ki legyen az új Han Solo? Szavazz!

Már csak négyen vannak versenyben az ikonikus hős szerepére!

Miután kiderült, hogy Harrison Ford játssza az Indiana Jones 5 főszerepét, a Disney bejelentette, hogy egyre közelebb vannak ahhoz, hogy megtalálják a tökéletes színészt az ifjú Han Solo szerepére.

A stúdió a The Hollywood Reporter értesülései szerint több tucat színészt hallgatott meg Londonban, és úgy tűnik, már csak ők vannak versenyben: Alden Ehrenreich (Ave, Cézár), Jack Reynor (Transformers: A kihalás kora), Taron Egerton (Kingsman: A titkos szolgálat) és Emory Cohen (Brooklyn).

A portál megkereste a Disney-t, hogy erősítse meg az információkat, de a stúdió nem reagált arra, hogy valóban a fenti négy színész közül kerül-e ki az ikonikus hős fiatal inkarnációja.  

Korábbi értesülések szerint a Disney első körben 2500 színészt vett számításba, azonban a forgatás közeledtével egyre csökken a lehetséges jelöltek száma.

Phil Lord és Chris Miller (21 Jump Street - A kopasz osztag) rendezésében készülő Star Wars-spinoff, a Solo: Egy Star Wars-történet 2018. május 25-én érkezik a mozikba. A film forgatókönyvét A Birodalom visszavág szkripjtét is jegyző Lawrence Kasdan és fia, Jon Kasdan írják.