Kiderült, hogy miről szól a Legendás állatok és megfigyelésük 2

Megkezdődött a Harry Potter-spinoff második részének forgatása.

A Warner Bros. nem kockáztatott túl sokat, amikor öt évvel a Harry Potter-széria utolsó része után bevállalta a Legendás állatok és megfigyelésüket. A produkció világszerte 814 millió dollárt kaszált, bizonyítva ezzel, hogy bőven van még potenciál a varázsvilágban.

Most, hogy hivatalosan is megkezdődött a folytatás forgatása, ismét beindult a hype a film körül, köszönhetően egyebek mellett a Gellert Grindelwaldként visszatérő Johnny Deppnek és a fiatal Albus Dumbledore-t alakító Jude Law-nak, arról nem is beszélve, hogy végre kiderült, milyen kalandokban lesz majd része Eddie Redmayne-nek (Newt Scamander).

Eszerint a Legendás állatok és megfigyelésük 2 története 1927-ben veszi majd fel a fonalat, néhány hónappal azt követően, hogy sikerült foglyul ejtenie a sötét varázslót, Gellert Grindelwaldot. Csakhogy Grindelwaldt ígéretéhez híven megszökött a fogságból, és új követőket kezdett gyűjteni maga köré, hogy behódolásra kényszerítse a varázstalanokat. Az egyetlen, aki megállíthatja nem más, mint egykori legjobb barátja, Albus Dumbledore, aki egykori diákjától, Newt Scamandertől kér segítséget. A kaland során újra keresztezi egymást Newt és Tina, valamit Jacob és Queenie sorsa is. A New Yorktól, Londonon át Párizsig vezető események közepette Newtnak új veszélyekkel is szembe kell néznie a megosztott varázsvilágban, de a történések hűségét is próba elé állítják.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd mint Eddie RedmayneJohnny DeppKatherine WaterstonAlison SudolZoë KravitzEzra MillerDan Fogler és Jude Law, míg a rendezői széket David Yates foglalhatja el.

Legendás állatok és megfigyelésük 2 2018. november 16-án érkezik a mozikba.