Kína válasza a Halálos iramban-ra Jackie Channel (Vanguard)

A Halálos iramban franchise riválisára talált Kínában, Stanley Tong filmje, a Vanguard elképesztően pörgős akciót ígért már az előzetesek alapján is, aztán persze, hogy milyen lett a végeredmény, az már más lapra tartozik.

A Vanguard rendkívül egyszerű recepttel dolgozik: dögös verdák, akció minden mennyiségben és persze Jackie Chan. A történet szerint egy befolyásos könyvelő egy zsoldosokból álló csapat célpontjává válik. A halálos hajsza kezdetét veszi, a férfi számára pedig egyedül egy Vanguard nevű szervezet jelentheti az életben maradást.

A film nem aratott osztatlan sikert sem a nézők, sem a kritikusok között. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon mindössze 28 százalékon áll, 50 millió dolláros bevételéből pedig 43 milliót a kínai piac hozott a konyhára, az Egyesült Államokban viszont 1 milliót sem tudott összekalapozni.

Stanley Tong egyébként olyan filmek kapcsán lehet ismerős a szélesebb nézőközönség számára, mint a Kung-Fu Yoga vagy épp az 1995-ben debütált Balhé Bronxban. A Vanguard még 2019 végén debütált Kínában, a januári hónap végén azonban már a nemzetközi porondon is elérhetővé vált digitális hordozókon az online platformokon.

A filmet itthon is megnézheted a Telekom TVGO kínálatában.

50 Vanguard  (2020)

akció

A Vanguard rejtett biztonsági szervezet az egyetlen remény egy könyvelő számára, miután a világ egyik legnagyobb zsoldosszervezete célba vette. több»