60% 86 szavazat
Kung-Fu Yoga

Kung-Fu Yoga

Gong fu yu jia
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
19
Képek (19)
4
Videók (4)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Lamboh  
Jackie Chan
Disha Patani
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Jackie Chan
Aarif Rahman
Aarif Rahman
Jackie Chan
Sonu Sood
Sonu Sood
Jackie Chan
Jackie Chan
Sonu Sood
Eric Tsang

FILMINFÓ

Egy kínai régészprofesszor, Jack (Jackie Chan) szövetkezik egy gyönyörű indiai professzorral, Ashmitával és asszisztensével, Kyrával, hogy együtt leljenek rá az elveszett Magadha-kincsre. Egy tibeti jégbarlangban rátalálnak a királyi hadsereg maradványaira, melyek a… Több


Rendező: Stanley Tong
Forgatókönyvíró: Stanley Tong
Ország: Hongkong, Kína, India, Nepál
Premier: 2017.01.26.
 
2022.05.05 Cynthia Suri

legújabb vélemény

Szörnyű

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a film a Jackie, a legenda a folytatása akart volna lenni, de nem sikerült neki. Az elején mutatják Ok-soo híres, mosolygós festményét, és hirtelen megjelenik előtte az indiai nő, szexi öltözékben, mintha Ok-soo testesült volna meg benne modern formában. Mivel egyáltalán nem hasonlít rá (igaz, hogy eltelt azóta 12 év), így ez nem hihető, de azért ott a hatásszünet és mindenki el van ájulva a szexi nőtől. A végén a tánc is érthetetlen. A filmben inkább a jövőbeni hiper-szuper technológia a főszereplő, a Jackie-től megszokott akció nincs. Humort sem nagyon fedeztem fel. És igaza volt Jackie-nek, amikor azt mondta, hogy a jövőben inkább drámaibb szerepeket akar vállalni (például Az idegen), mert azt az oldalát nem ismerik a nézők. Ráadásul már kiöregedett az akcióból és a dublőr nélküli veszélyes jelenetekből. Most már jobban illenek hozzá azok a filmek. Amiket ki tudott hozni a kung-fu/akció/humor oldalából, azt ki is hozta.

0
 
2018.11.25 HE7EDIK

Sajnos Chan karrierje javarészét az ilyen bugyuta filmek teszik ki. Pedig ő ennél jóval többre képes, elég a Külföldi című filmjére gondolni.

0
 
2017.10.09 Lamboh

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Középszerű, minden értelemben. A film végi táncbetét, amit a bollywoodi filmekből már megszoktam, viszont tettszett. Kár egyébként érte, mert többet is ki lehetett volna ebből hozni. Néha felvillant a remény szikrája, de aztán gyorsan ki is aludt.

0
 
2017.04.23 JollyDzsé

Egyrészt fel lehet fogni úgy is ezt a filmet, minthogy Jackie Chan átadja a stafétát és ez így rendben is volna, csak ez a film egyáltalán nem méltó hozzá. Komolytalan és bohóckodó. Szerintem nem az, amit tőle megszoktunk, az nem is baj...csak épp nevetségesen középszerű.

0
 
2017.10.11 Nemecsek

Viszonylag jó hangulat, középszerű film. Bár szerintem itt mutatkozik meg az, hogy Jackie Chan nem igazán jó színész, mivel a filmnek vagy jobban megírt drámai rétege is, amivel nem tud mit kezdeni.

0

A film összbevétele 254 212 245 dollár volt (imdb.com).

#1