78% 88 szavazat
Adéle és a múmiák rejtélye

Adéle és a múmiák rejtélye

Les Aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

1912-t írunk. Adéle Blanc-Sec, a rettenthetetlen ifjú riporter ég a tettvágytól. Képes bármeddig elmenni azért, hogy véghezvigye céljait. Ha a helyzet úgy kívánja, akár Egyiptomig is elhajózik, hogy különféle méretű és formájú múmiákkal mérje össze erejét. Mindeközben Párizs polgárain lassan eluralkodik a pánik. A Természettudományi Múzeum egyik emelvényén egy 136 millió éves Pterodaktilusz tojás rejtélyes körülmények között kikel, az óriási ősmadár pedig folyamatos rettegésben tartja az égből a francia főváros rettegő lakosait. Ám e szörnyeteg is kevés ahhoz, hogy Adéle Blanc-Sec kisasszony zavarba jöjjön, kinek eddigi kalandjai is számos meglepetéssel szolgáltak már az izgalmak kedvelőinek.

Rendező: Luc Besson
Forgatókönyvíró: Luc Besson, Jacques Tardi
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország
Premier (HU): 2010.09.09.
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
Jean-Paul Rouve
Louise Bourgoin
Louise Bourgoin
 
2017.11.02 Artemisia

legújabb vélemény

Kellemes, üdítő vígjáték, végig vicces és bájos, a nagy madár és a múmiák nagyon jópofák:-) Szerintem beillik Luc Beson filmjei közé.

5
 
2015.03.12 acey

Nehéz elhinni, hogy ezt a filmet is Luc Besson rendezte, szinte alig viseli az ő keze munkáját. Mindamellett amennyire jól néz ki ez a film, annyira középszerű is a története. Próbál menő maradni, főleg a karakterek kidolgozásában, de a gyenge színészi játék, valahogy lehúzza az egész ötletet.

0
 
2016.08.02 Alphik

Sajnos nem hozta azt, amit vártam tőle, nem igazán volt szórakoztató, sem izgalmas. Csupa kliséből összetákolt jelenet, amin eléggé eluntam magam. Nagyon sajnálom az egészet.

0

A film összbevétele 34 522 487 dollár volt (imdb.com).

#1