Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69

Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009)

The Imaginarium of Doctor Parnassus
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Doctor Parnassus és a képzelet birodalma
Heath Ledger
Jude Law
Colin Farrell
 
Timcsi   2019. 03. 20.

legújabb vélemény

Biztos Heath Ledger halála is betett a filmnek, de valahogy az egész története eléggé zaklatott.

 
indingo   2017. 07. 02.

Nálam annyira nem jött be a film, nagyon szaggatott volta, ami lehet, hogy a több főszereplős kivitelnek köszönhető. Lehet, hogy ha szegény Heath Ledgerrel készül el a teljes film kompaktabb a sztori.


 
HercegPeter   2016. 12. 29.

Nem is tudom, hogy mit mondjak. Még azt sem tudom egyértelműen eldönteni, hogy tetszett-e egyáltalán. Mindenesetre érdekes film, semmiképpen sem mondható átlagosnak. Én is csak azért soroltam az "átlagos" kategóriába, mert még nem telt el elég idő. Kell egy kis idő mire leülepszik. Az viszont biztos, hogy nagyon sokan vannak, akik az első pár perc alapján úgy döntenek, hogy ezt inkább kihagyják. Megmondom őszintén, az én fejemben is megfordult, de azért örülök, hogy nem tettem.

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Először is furcsának tartom, hogy a filmadatlapon a szereplőknél pont a központi szereplők (Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law) maradtak ki, ezt amennyiben lehet kérem pótolják. Maga a film nekem tetszett, bár néha kicsit kesze-kusza volt, viszont fenntartotta az érdeklődésemet és vártam, hogy mi is lesz ebből. Főleg annak tükrében volt nagyon érdekes, hogy ismertem a háttérsztoriját, hogy Ledger halála miatt át kellett szerkeszteni azt. De szerintem sikerült!

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Felsőbb szinteken játszódó film, különös látványvilággal és érdekes történettel, ami valakinek vagy bejön vagy sem. Én az utóbbiak táborát erősítem.

A film összbevétele 7 689 607 dollár volt (imdb.com).

 

Heath Ledger halála kétségtelenül fellendítette a jegyeladásokat.

(Bogi87)
 

Monique Prudhomme jelmeztervező az Amerikai Jelmeztervező-Szövetségtől az Év Legjobbjának járó kitüntetést kapta, valamint a Nemzetközi Újságíró-Akadémia Satelilte-díjátadóján a Legjobb Kosztümöknek szólót.

(Bogi87)
 

A Total Sci-Fi Online Magazin olvasói 2009 legjobb fantasy-jének választották.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.