Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
67

Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009)

The Imaginarium of Doctor Parnassus
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Vélemények: Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009)

 
Timcsi   2019. 03. 20.

legújabb vélemény

Biztos Heath Ledger halála is betett a filmnek, de valahogy az egész története eléggé zaklatott.

 
indingo   2017. 07. 02.

Nálam annyira nem jött be a film, nagyon szaggatott volta, ami lehet, hogy a több főszereplős kivitelnek köszönhető. Lehet, hogy ha szegény Heath Ledgerrel készül el a teljes film kompaktabb a sztori.


 
HercegPeter   2016. 12. 29.

Nem is tudom, hogy mit mondjak. Még azt sem tudom egyértelműen eldönteni, hogy tetszett-e egyáltalán. Mindenesetre érdekes film, semmiképpen sem mondható átlagosnak. Én is csak azért soroltam az "átlagos" kategóriába, mert még nem telt el elég idő. Kell egy kis idő mire leülepszik. Az viszont biztos, hogy nagyon sokan vannak, akik az első pár perc alapján úgy döntenek, hogy ezt inkább kihagyják. Megmondom őszintén, az én fejemben is megfordult, de azért örülök, hogy nem tettem.

 
GedyPapa   2017. 03. 10.

Először is furcsának tartom, hogy a filmadatlapon a szereplőknél pont a központi szereplők (Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law) maradtak ki, ezt amennyiben lehet kérem pótolják. Maga a film nekem tetszett, bár néha kicsit kesze-kusza volt, viszont fenntartotta az érdeklődésemet és vártam, hogy mi is lesz ebből. Főleg annak tükrében volt nagyon érdekes, hogy ismertem a háttérsztoriját, hogy Ledger halála miatt át kellett szerkeszteni azt. De szerintem sikerült!

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Felsőbb szinteken játszódó film, különös látványvilággal és érdekes történettel, ami valakinek vagy bejön vagy sem. Én az utóbbiak táborát erősítem.

 
Bibabac   2017. 10. 01.

Reménykedve ültem le megnézni ezt a filmet, sok jót hallottam róla, de csalódnom kellett. Látványos volt, és a világa meglepett, volt benne egyediség, de mint film eléggé... nem is tudom, talán erőltetettnek mondanám.

 
Luxury   2015. 12. 29.

Nagyon sajnálom, hogy Heath Ledger, hogy ennek a forgatásán húnyt el, így mindig eszembe jut. Elgondolkodtató történet, eléggé fantáziadús. Egyszer nézhető

 
holnaputan   2017. 01. 15.

Általában szeretem az ilyen stílusú filmeket, de ez valahogy nem állt össze. A több szereplős megoldás jónak tűnt, de megvalósításban már nem annyira.

 
MutantNinjaPony   2015. 03. 10.

Nagyon érdekes, egyedi látványvilág, már ezért is megéri megnézni! Kár, hogy Ledger már nem tudta befejezni a filmet. Elég érdekes a sztori, de szerintem ha egy kicsit jobban odafigyelünk, akkor kellően tartalmas és elgondolkodtató.

 
philboy   2016. 01. 17.

Ez tipikusan egy olyan film, amit lehet utálni meg lehet imádni. Én az utóbbiak táborába tartozom. Szerintem nagyon eredeti, a látvány pedig több, mint érdekes. Csak halkan jegyzem meg, de van egy olyan érzésem, hogy a rendező minden bizonnyal végig be volt nyomva. Más magyarázatot nem tudok adni.

 
HappyOptimus   2015. 06. 03.

Imádom a filmet, nem akarok semmi rosszat mondani, de azért csak érdekelt volna, hogy mit hoznak ki a filmből, ha Heath Ledgerrel tudják befejezni. Így is jó az egész, csak már majdnem túl sok a képzeletből. Azt mindenképp meg kell hagyni, hogy nem egy hétköznapi filmről van szó, szerintem ez még kultuszfilmmé fogja kinőni magát.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.