Kirúgása utáni kokainfüggőségéről vallott Bradley Cooper

Bradley Cooper ma már Hollywood egyik nagy csillaga, akiért rajonganak a nők és nem csak színészként, de rendezőként is megmutatta tehetségét. De nem volt ez mindig így. A színész egy beszélgetős műsorban mesélt a karrierje elejéről, ami csak egy hajszálon múlt, hogy nem siklott ki idő előtt.

Bradley Cooper a 20-as évei elején érkezett Hollywoodba, ahol eleinte csak kisebb sorozatos mellékszerepeket kapott. A nagy áttörést az Alias sorozattól várta, éppen ezért elég nehezen viselte, amikor a második évadra apránként a háttérbe szorult a karaktere, majd ki is tették a szűrét a forgatásról.

Ezt követően valóságos zuhanórepülésbe kezdett az élete, ma pedig már nyíltan beszél arról, hogy azokban az években a kokain fogja volt. Akkoriban annyira meg volt csúszva, hogy egyetlen klubba se engedték be, és bár mára a nők kedvence lett, akkor szóba se álltak vele.

Szerencsére képes volt megfékezni a zuhanást, amiben saját bevallása szerint is nagyon nagy segítség volt, hogy elbeszélgetett problémáiról Will Arnett színésszel, aki maga is megküzdött a függőséggel. Végül 2009-ben jött el az igazi áttörés, amikor főszerepet kapott a Másnaposok című vígjátékban. Ekkor került fel végleg Hollywood egére, mára pedig a legnépszerűbb sztárok sorát erősíti.