Bár kissé megoszlanak róla a rajongói vélemények, a Trónok harca - Sárkányok háza egyelőre tarol a nézettségi listákon. A sorozat legutóbbi részében a szemfüles rajongók kiszúrhattak egy régi ismerőst, ami egy pici zavart okozhatott az erőben.

Az epizódban Viserys király vadászatra indult, itt tűnik fel először egy ismerős név a sorozatban: a Lannister-házé. Őket egy ikerpár, Jason Lannister és Tyland Lannister képviseli, előbbi a Castrly Rock aktuális ura. Ezt a címet a Trónok harca sorozatban Tywin Lannister birtokolta.

Jason valójában az ő ük-ük-ük-stb. nagyapja. És, hogy miért érdekes az ő felbukkanása? Leginkább az őt (és az ikertestvérét) alakító brit színész Jefferson Hall (galériánkban) miatt. Azon túl, hogy a két karakter személyisége gyökeresen eltér egymástól, ez pedig korrekt színészi teljesítményt jelent Jefferson Halltól, az arca nem véletlenül ismerős a rajongóknak.

A színész olyan filmekben bizonyított az elmúlt években, mint a Sherlock Holmes, a Halloween, a Star Wars - Az ébredő Erő, a Tenet vagy az Emma és Vikingek sorozatok. De nem feltétlenül ezért érdekes az ő felbukkanása.

Hanem azért, mert Jefferson Hall már szerepelt korábban a Trónok harcában is. Egészen pontosan a legelső évad első epizódjaiban bukkant fel, ahol Ser Hugh karakterét alakította. Nem volt hosszú karrierje, hiszen miután Ned Stark tőle informálódott Jon Arryn haláláról, egy tornán vett részt, ahol egy törött lándzsával kegyetlenül lemészárolják.