Kitették az Obi-Wan sorozatból a Star Wars ikonikus gonosztevőjét?

Bár a Star Wars franchise két legnagyobb ellenségének Obi-Wan Kenobi és Darth Maul, úgy tűnik, hogy a legendás Jedi legfőbb nemezise nem fog visszatérni a hamarosan debütáló szériában.

A legelszántabb Star Wars rajongók tudják, hogy Maul annak idején visszatért a Klónok háborúja és a Rebels animációs szériában, ráadásul igencsak jelentős szerepet töltött be mindkét sorozatban, a legfrissebb értesülések szerint viszont az Obi-Wan Kenobi sorozatban nem jut szerep neki.

A Hollywood Reporter beszámolója szerint a Mault alakító Ray Park aktívan készült arra, hogy megismételje az ikonikus szerepet, ráadásul a forgatásra is ellátogatott korábban, Jon Favreau és Dave Filoni azonban nem voltak megelégedve a történet folytatásával, ráadásul erő hasonlóságot mutatott a cselekménnyel a már korábban látottakkal.

Ray Park egyébként annak idején egy igencsak beszédes képet is megosztott az Instagramon, amely kétségtelenül arra utalt, hogy készül a szerepre. Persze érdemes magunkat hagyni meglepni, hiszen a Kenobi sorozat május 25-én debütál a Disney+-on, Ewan McGregor mellett pedig Hayden Christensen, Joel Edgerton, Kumail Nanjiani, Sung Kang, Indira Varma és Moses Ingram lesznek láthatók a főbb szerepekben.

akció | kaland | sci-fi

 Egy önálló sorozat keretein belül tér vissza a Star Wars franchise egyik legközkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi, akit ismét Ewan McGregor alakít. több»