'Kivágták Kínát' Adam Sandler új Netflix-filmjéből (de nem azért, amiért gondolnád)

Már zajlanak Adam Sandler legújabb filmjének, a Hustle utómunkálatai, amellyel kapcsolatban a színész egy egészen érdekes információt osztott meg.

Sandler a Dan Patrick Show vendégeként árulta el, hogy a Netflixen debütáló Hustle cselekményével kapcsolatban egy egészen különös változtatást eszközöltek a készítők. A történet szerint egy NBA játékosügynök épp szeretné újjáéleszteni karrierjét, így elhatározza, hogy Európába utazik, hogy a legjobb sportolókat győzze meg arról, hogy igazoljanak az Egyesült Államokba.

“A forgatókönyv szerint az általam alakított karakter eredetileg Kínába utazott volna. Kínában azonban valamiért nem elérhető a Netflix, ezért azzal álltak elő, hogy változtassuk meg a helyszínt Latin-Amerikára vagy Európára. Így kerültem végül Mallorcára” - mesélte Sandler.

A Hustle egyébként igencsak parádés szereposztással érkezik, hiszen Sandler mellett Robert Duvall, Queen Latifah, Ben Foster, Kevin D. Benton, María Botto, Jordan Hull és Lyon Beckwith lesznek láthatóak a főbb szerepekben.