Az egykori Mr. Universe, Calum Von Moger mesterséges kómában van, miután kiugrott egy második emeleti ablakból.

Az ausztrál színész és testépítő állítólag kábítószer hatása alatt állt a május 6-i eset idején - számolt be a Generation Iron. Az esés során súlyosan megsérült a gerince, komoly műtétre kényszerült, és továbbra is kómában fekszik a kórházban - állítja Nick Trigilli testépítő és YouTuber kollégája, aki szerint von Moger megpróbált véget vetni az életének.

"Calum nehéz helyzetbe került" - mondta Trigilli a BodyBuilding & BS YouTube-csatornáján. "Remélem, hogy ez a mélypont számára, és visszakapja az életét."

Von Mogert állítólag kirúgták a családja ausztráliai házából.

Az Instagramon nemrég közzétett bejegyzésében von Moger nyíltan beszélt a múltbeli és jelenlegi küzdelmeiről.

"Mindenkinek van múltja. Mindannyian átéltünk nehéz időket" - írta 3,2 millió követőjének.

"Bevallom, sokszor csúnyán elszúrtam" - folytatta. "De nem érdekel, hogy a múlt negatív gondolatain rágódjak. Csak az érdekel, hogy tanuljak a hibáimból, és jobb emberré váljak. Mindent megteszek, hogy erős maradjak, de nekem is vannak napjaim."

A testépítő színészként is kipróbálta magát a 2018-as Bigger (lásd a galériánkban) című filmben, melyben ő alakította Arnold Schwarzeneggert, 2019-ben pedig a Netflix készített róla egy dokumentumfilmet Calum Von Moger: A megtörhetetlen címmel.