FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: TonykaZoltán SüleerahurkaImre Ábrahámtalaszs. Köszönjük, hogy ennyien bekapcsolódtatok, tartsatok velünk legközelebb is.

Jövő héten végre a mozikban az év egyik legizgalmasabbnak ígérkező thrillerje, a Kopogás a kunyhóban M. Night Shyamalan rendezésében, olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Dave Bautista, Rupert Grint és Jonathan Groff. Szeretnéd Te is az elsők között látni? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5 darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Jövő héttől a hazai mozikban is látható Hatodik érzék és a Széttörve rendezőjének új filmje, melyet a pároddal együtt most az első között láthatsz az országban.

A történet főszereplője két férfi és a lányuk, akik egy elhagyatott kunyhóban készülnek vakációzni, azonban minden megváltozik, amikor ismeretlenek tűnnek fel, és egy lehetetlen döntés meghozatalára kényszerítik őket.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a hétfő déli (január 30., 12:00) sorsolásba.

A szerencsés nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Mammut I-ben kerül sor 2023. február 1-jén 19:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

horror | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.09.17.)

Egy család elhatározza, hogy egy félreeső faházban, távol a civilizációtól tölti a nyári vakációt gyermekükkel. Hamarosan azonban idegenek jelennek meg, és elfogják őket. Az... több»