Korhatáros, füvezős rebootot kap a Reszkessetek, betörők! Ryan ReynoldsszalA kép forrása: Screen Rant

Mostanra valószínűleg már kétszer is elolvastátok a címet, és azt kérditek magatokban: szórakoztok velünk? Tudjuk, mert mi is így olvastuk elsőre a Deadline híradását.

A Fox kreatívjai megtalálták a módját annak, hogyan támasszák fel a stúdió minden idők egyik legjobban jövedelmező vígjátékát, a Reszkessetek betörőket. A recepet: ötvözzünk egy családi filmet a korhatáros vígjátékok elemeivel, és szerződtessük le hozzá Hollywood egyik leglazább arcát, aki a Deadpool is lubickolt, Ryan Reynoldsot. Reyndols pedig olyannyira elkötelezett a produkció mellett, hogy ő látja majd el a produkció produceri teendőit, míg a direktori széket Augustine Frizzell foglalhatja el. A rendezőnő az eddigi munkái alapján és komikusi érzéke miatt szép sikerek  Hollywoodban, ez a film pedig meghozhatja számára az áttörést. Ő rendezte Sundance-en debütáló Nem megyünk visszaet, de dolgozott már az HBO-nak is (Euphoria). A forgatókönyvét a Fox vezető producere, Matt Reilly ötlete alapján Kevin Burrows és Matt Mider írják.

A Stoned Alone címre keresztelt vígjáték főszereplője egy huszonéves fiú, aki lekési a járatát, így kénytelen otthon maradni, míg a családja nyaral. A srác megpróbálja kihozni a legtöbbet a helyzetéből, ezért alaposan betép, azonban a cucc erősebb, mint arra számított, és azt képzeli, hogy valaki betört a házukba. A paranoiája akkor hág a csúcsra, amikor valóban feltűnnek a színen a betörők. A teljesen szétcsúszott srác elhatározza, hogy történjék bármi, megvédi az otthonát.   

A Reszkessetek, betörők! 1990 karácsonyi időszakában debütált a mozikban, és a kimondottan alacsony költségvetése ellenére óriási sikert aratott, világszerte 476 milliót kaszált, így természetesen a folytatások sem maradhattak el. Hogy a Stoned Alone (Betépve) képes lesz-e az elődje nyomdokaiba lépni, még kérdéses, de a produkció mögötti stáb kimondottan ígéretes, így van okunk a bizakodásra, hogy egy ütős vígjátékot kapjunk.

A Fox egyelőre nem jelentette be a premierdátumot, de amint többet fogunk tudni, ezeken a hasábokon feltétlenül beszámolunk majd a fejleményekről.