A színés sztárjk hatására továbbra is változnak a filmek bemutatóinak dátumai. De ez nem mindig okoz csalódást.

A Disney az április 5-i dátumot tartogatta talonban, és ezt a napot most a 20th Century Studios Az első ómen című pszichológiai thrillerének, az 1976-os klasszikus horrorfilm előzményfilmje bemutató dátumának jelölték ki!

Az eredeti film, amely annak idején nagy siker volt, és több mint 60 millió dollárt hozott az amerikai jegypénztáraknál (inflációval nem korrigálva), Gregory Peck, Lee Remick és Harvey Stephens főszereplésével, egy amerikai nagykövetet követ, aki azt hiszi, hogy az ő ötéves fia az Antikrisztus.

Az Arkasha Stevenson által rendezett előzményfilmben egy fiatal amerikai nőt küldenek Rómába, hogy az egyház szolgálatába álljon. Ott pedig olyan sötétséggel találkozik, amelynek következtében megkérdőjelezi saját hitét, és egy félelmetes összeesküvő csoportot fedez fel, akika megtestesült gonosz születését remélik...

Az új filmben olyan sztárok teszik tiszteletüket, mint Bill Nighy! A film David Seltzer által megalkotott karakterek alapján készült, a történetet Ben Jacoby írta, a forgatókönyvet Tim Smith & Arkasha Stevenson és Keith Thomas írták.

A Universal április 5-én tartja a széles körű mozibemutatót. Hogy ez a dátum végül fix marad-e...az jövőre elválik.

Addig is, ha még nem láttad volna a klasszikust, íme az előzetes, menj és pótold!

84 Ómen  (1976)

horror

Robert Thorn diplomata feleségével örökbe fogad egy gyereket, miután saját gyermekük nem élte túl a szülést. Egy darabig minden rendben halad, azonban ahogy Damien egyre idősebb... több»